Translate

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έναρξη δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2013-2014

Οι δραστηριότητες του σχολικού έτους 2013-2014 ξεκινούν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου. Το γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοιχτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρες 9.30-2.30 μμ. για να εξοφλήσετε την ετήσια συνδρομή σας, αλλά και για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας σε κάποια δραστηριότητα. Επίσης, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την καλή συνεργασία & σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πολλές, όμορφες πολιτιστικές & αθλητικές δραστηριότητες!

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΡΑΦΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν δίνετε κάποιο ποσό για την εγγραφή σας, παρά μόνο συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και επιβεβαιώνετε το τμήμα που επιλέγετε. Η οικονομική συνεισφορά όλων των γονέων στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που ανήκουν είναι η ετήσια συνδρομή, που στο δικό μας Σύλλογο είναι 10 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά οι Σύλλογοι είναι σε θέση να διοργανώσουν χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση για τα παιδιά (δωρεάν) και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια αλλά και στο τέλος της σχολικής χρονιάς, αλλά και να ενισχύουν οικονομικά ποικίλες σχολικές δράσεις του Συλλόγου Διδασκόντων, κ.ά. Επίσης, σύντομα θα αναφερθούμε λεπτομερειακά σε δωρεά των Συλλόγων προς το σχολείο μας, που καθίσταται δυνατή με τις συνδρομές που όλοι οι γονείς καταβάλλουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή