Translate

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

3o Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κερατσινίου-Δραπετσώνας 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και ο Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού προκηρύσσουν το 3ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κερατσινίου – Δραπετσώνας  2013.
 
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αναγνώστου Βασίλειος: Διευθυντής 2ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας 
Καστρινάκης Ευτύχιος: Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας
Γκούμας Γιάννης:  Προπονητής Σκάκι Σχολείων Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας
 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ  ΑΓΩΝΩΝ 
Δέσποινα Γιώτη – Θάνου: Μέλος Δ.Σ Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού desadro@gmail.com
 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Δημήτρης Κεφάλας: FIDE Διαιτητής  Kefalas1@hotmail.com
 
ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας, (Αριστοτέλους 59, Δραπετσώνα).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, ώρα έναρξης αγώνων 17.30 πμ.
Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο αγώνων από 16.30 έως 17.00 για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους. Οι μαθητές που θα δηλώσουν συμμετοχή μετά τις 17.00 θα αγωνιστούν στον  2ο γύρο. 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Το σύστημα των αγώνων θα είναι το Ελβετικό σύστημα των πέντε γύρων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε πέντε παρτίδες συνολικής διάρκειας τριάντα λεπτών η κάθε μία με πέντε διαφορετικούς αντιπάλους. Θα υπάρχουν ξεχωριστοί όμιλοι για το Νηπιαγωγείο και για κάθε τάξη του Δημοτικού και του Γυμνασίου και ενιαίος όμιλος για τις τρεις τάξεις του Λυκείου. Το 10% των νικητών της κάθε κατηγορίας θα συμμετέχουν στις τελικές διοργανώσεις πρωταθλημάτων Αττικής όπως ορίζει η ΕΣΣΝΑ.
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνάσιων και Λυκείων του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων. Επίσης στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά που φοιτούν σε σχολεία εκτός Κερατσινίου- Δραπετσώνας με την προϋπόθεση ότι αποδεδειγμένα είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου.
 
ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ
Η τελετή λήξης και απονομή των επάθλων θα γίνει την ίδια ημέρα στις 20.45 αμέσως μετά από τους αγώνες στον ίδιο χώρο όπου θα βραβευθούν με ΜΕΤΑΛΛΙΑ (χρυσά, αργυρά, χάλκινα) οι πρώτοι και οι πρώτες κάθε ομίλου και κάθε τάξης, καθώς και ο πρώτος χωρίς elo, ενώ θα υπάρχει και ομαδική βαθμολογία σχολείων, όπου θα βραβευθούν με ΚΥΠΕΛΛΑ τα 3 πρώτα σχολεία κάθε ομίλου, καθώς επίσης και το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα δημοτικά και τα γυμνάσια.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές την ημέρα των αγώνων από 16.30 μέχρι και 17.00 στην γραμματεία των αγώνων εντός του σχολείου καθώς και στην κα. Ευγενία Ζευγίτη: 697 1641 560, alexeuge4@yahoo.gr. Περαιτέρω πληροφορίες: Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού: 210 4954 411.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου