Translate

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση Ρυθμικής & Μοντέρνου Χορού στις 15/6


Το Σάββατο 15/6/2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή λήξης των δραστηριοτήτων ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνου χορού των τμημάτων του σχολείου μας, στο Θεατράκι στην Πλατεία Πόντου.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι δασκάλες μας κα. Έφη Παπαδοπούλου (δασκάλα μοντέρνου χορού παιδικού τμήματος Ι και τμήματος ενηλίκων), κα. Γιώτα Χριστοπούλου (δασκάλα μοντέρνου χορού παιδικού τμήματος ΙΙ  και εφηβικού τμήματος) και κα. Σταυρούλα Καλογερόγιαννη (δασκάλα ρυθμικής), τα παιδιά μας –και οι μαμάδες τους (στο τμήμα ενηλίκων)- άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά άρτιο, επαγγελματικό και  …άψογο!

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στις δασκάλες!!! Συγχαρητήρια και στα μέλη του Συλλόγου μας που αφιέρωσαν χρόνο και κόπο ώστε να καθαριστεί ο χώρος της εκδήλωσης και να γίνουν όλες εκείνες οι απαραίτητες προετοιμασίες ώστε να στεφτεί αυτή η εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία!

Ευχαριστούμε επίσης το Διευθυντή του σχολείου μας κο. Νίκο Χάνο που παρευρέθηκε στη γιορτή μας και στηρίζει πάντα τις προσπάθειές μας, καθώς και όλους τους γονείς για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλη τη σχολική χρονιά.

Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε και στην τελευταία μας εκδήλωση για τη σχολική χρονιά 2012-2013: στη γιορτή των τμημάτων ελληνικών παραδοσιακών χορών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει και η βράβευση για το σκάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου